lunes, 4 de mayo de 2015

IV Ajuts a la dinamització econòmica del @CentreHistoric de #Lleida

S’ha fet pública la IV convocatòria dels ajuts a l’instal.lació de comerços al @CentreHistoric de Lleida. Us la podeu descarregar aquí. L’Ajuntament de Lleida continua oferint suport i acompanyament a nous emprenedors, ajudant i incentivant l’obertura de noves activitats econòmiques que aportin valor al barri. Els ajuts es concediran en règim de concurrència competitiva fins a esgotar la partida de 40.000€. Poden concórrer aquells emprenedors, propietaris o arrendataris, que tinguin en ment un comerç que ofereixi productes singulars artesanals, innovadors, creatius, de qualitat, o productes amb DO.

La subvenció A L’OBERTURA DE L’ACTIVITAT consistirà en:

-Subvenció d’una part de la renda del lloguer, de manera que el propietari rebrà 4€/m2 del preu del lloguer del local, amb un màxim de 500 €/mes, durant els divuit primers mesos, quantitat que l’arrendatari deixarà de pagar.
-Ajut de 4€/m2 amb un màxim de 500 €/mes, durant els divuit primers mesos al propietari emprenedor del local comercial en el que ell mateix implanti una nova activitat.

En el local caldrà desenvolupar-hi una activitat econòmica de nova implantació que per algun dels següents motius contribueixin a potenciar el barri:
-Oferta de productes singulars (productes artesanals, innovadors, creatius, de qualitat, productes amb DO)
-Prestació de serveis artesans, activitats /professions lliberals),
-Pel disseny del local ,
-Per l’adaptació a l’estètica de l’entorn.

PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS de l’1 de maig al 30 de juny de 2015 a les 14.00h. a la seu de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, Cavallers 12-14