viernes, 26 de julio de 2013

ELS TROLLS LLEIDATANS DE TWITTER.

No és fàcil definir un Troll  d’Internet. Si parlem de Twitter, i en l’àmbit de la política, els podríem identificar com aquells perfils (reals o ficticis) que de forma recurrent envien missatges en referència a una persona o a un tema amb la intenció d’ofendre, provocar o ridiculitzar. Troll és un terme molt subjectiu i no necessàriament pejoratiu. Hi ha qui pot veure Trolls en uns missatges que altres entenen com a contribució legítima al debat polític.

El Troll més popular de la xarxa lleidatana de Twitter és “Els Amics de la Lletja”. Els devia un post, perquè el meu article “2 anys de govern socialista a Lleida” ha estat dels més vistos d’aquest blog gràcies a la difusió que van fer des del seu Facebook. Gràcies! Els “Lletjos” són un grup de joves, alguns vinculats a la CUP i tots ells a moviments d’esquerra independentista, que es dediquen les 24 hores del dia a desacreditar qualsevol moviment de l’acció de govern municipal. En conec algun d’ells, però no hi he parlat personalment del tema. Tot arribarà.

viernes, 12 de julio de 2013

LA MARATÓ DE ZARAGOZA

Ha arribat l’estiu i les vacances. Més temps pels nostres hobbies. Aquest post és per a compartir de nou amb vosaltres una de les meves obsessions confessables: córrer. M’he inscrit en la VII Marató de Zaragoza que es durà a terme el 29 de setembre. Part de l’estiu el dedicaré a preparar-la. Seguiré com pugui un entrenament general que et proporciona la mateixa organització a la seva web oficial. L’objectiu escollit aquest cop és el d’apropar-me a les 3h. 30’. Veure’m. La correré de nou amb el meu company de fatigues (mai millor dit) Jose Miguel Causapé. Dic de nou perquè ja vam córrer junts la Marató de Barcelona.